Investeren

 

Kopen van vastgoed is altijd investeren. Of u nu een woning koopt om zelf te bewonen, of u koopt om te verhuren, u heeft er alle baat bij dat de waarde van uw woning blijft stijgen. Deze waardestijging vormt immers een prachtige aanvulling op uw inkomen.

De Belgische vastgoedmarkt laat zich kenmerken als zeer stabiel met een historische waardevermeerdering van gemiddeld 5% per jaar.

Evolutie gemiddelde prijs van appartementen in Belgie belangrijk voor investeren en waardevastheid

De vraag naar kwalitatieve woningen blijft de komende jaren (decennia) zeer sterk. Een investering in residentieel vastgoed is dan ook een toekomstbestendige veiligstelling van uw vermogen.

Keuze van uw investering is afhankelijk van uw rendementsverwachting en risicopatroon. Kiest u voor een voorspellende locatie in een wijk die een groei zal doormaken met een toenemende vraag naar vastgoed? U kunt dan hopen op een exponentiele waardevermeerdering door het groeipotentieel… Kiest u voor een prestige locatie, dan kiest u voor een stabiel rendement met een beperkter potentieel naar rendement en beperkter risico.

Kortom investeren in vastgoed is maatwerk.

Noordoost vastgoed heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring in beleggingsvastgoed. Onze specialisten helpen u dan ook graag mee zoeken naar uw investering. Laat uw gegevens volledig vrijblijvend achter en wij nemen contact met u op.