Appels en peren

Vooraleer u tot aankoop van een nieuwbouw appartement overgaat is de locatie van uw nieuwe woonst van groot belang. De keuze van de locatie wordt vaak ingegeven door uw buikgevoel. Een gevoel dat moet kloppen met uw persoonlijk programma van eisen en vaak wordt bepaald door factoren als bereikbaarheid, aanwezigheid van groen, scholen, winkels,…

Zodra u uw locatie heeft gekozen volgt de vergelijking van het aanbod ter plaatse. Hierbij zijn een aantal factoren van groot belang. Factoren die eerlijk vergeleken dienen te worden voordat u kunt oordelen over de prijs.

Oppervlakte

Bij controle van concurrerende projecten moeten we helaas zeer regelmatig vaststellen dat de aangeboden m2’s niet kloppen met het bruto vloeroppervlak. Sommige ontwikkelaars nemen oppervlaktes van terrassen, schachten en traphal mee in hun berekening…

De oppervlaktes die Noordoost u aanbiedt zijn door de architect opgemeten volgens de NEN2580 normering. Een eerlijke aanpak welke een eerlijk vergelijk vraagt.

Kwaliteit afwerking

Niet alleen de gehanteerde budgetten zijn van belang. Ook hetgeen u voor deze budgetten krijgt. Noordoost werkt enkel en alleen samen met geselecteerde showrooms waar u als klant een uitgebreide keuze kunt maken en alle service krijgt die u verdient.

De standaard afwerking bij de Noordoost ontwikkelingen is steeds zeer compleet. Voor een eerlijk vergelijk loont het dan ook zeker de moeite de selectie showrooms te bezoeken en overtuigd te raken van onze kwaliteit.

Kwaliteit gebouw

Ook voor de afwerking van het gebouw leggen we lat hoog. We kiezen telkens voor duurzame materialen die mooier worden in de loop der jaren. Waar mogelijk met het oog op een beperkt onderhoud.

Deze keuze heeft logischerwijze zijn weerslag op de bouwkost. Toch is Noordoost keer op keer zeer concurrentieel.

Wij hebben dan ook niet liever dat u een grondig vergelijk maakt van de diverse projecten en appels met appels vergelijkt. Mocht u met vragen blijven zitten helpen wij u graag verder.