Investeringspakket, voor een zorgeloos rendement

Als belegger in vastgoed bent u op zoek naar een stabiele stroom van inkomsten en meerwaarde op termijn.

Deze stabiele stroom van inkomsten wordt voornamelijk bepaalt door een goede huurder en beperkte kosten aan het onderliggend goed. De meerwaarde op termijn is afhankelijk van het potentieel van de locatie in combinatie met de duurzaamheid van het gebouw.

Noordoost ontwikkeld altijd met het ook op meerwaarde. Meerwaarde voor u als investeerder en eigenaar, maar ook meerwaarde voor de gebruiker. Wij ontwikkelen dan ook residentieel vastgoed waarbij we verder gaan dan het louter bouwen en verkopen. Wij adviseren en denken mee.

Het investeringspakket is ontstaan vanuit een duidelijke vraag vanuit de markt omvat een aantal activeiten waarover we alvast graag beknopt willen informeren.

Vermogensbeheer

Misschien wel de voornaamste kracht van Noordoost. Vermogensbeheer is altijd toebedeelt geweest aan grootbanken die uw vermogen graag beleggen in virtuele fondsen. Advies over investeren in direct vastgoed is hen onbekend.

Noordoost vult dit gat voor u op en heeft deskundigheid over het beleggen in onroerend goed. Wij denken actief mee aan de creatie van meerwaarde.

Als voorbeeld halen wij graag aan dat de meesten onder u ervan overtuigd zijn dat verdienen op vastgoed vaak een proces van lange adem is. Diverse malen hebben onze klanten echter al op korte termijn geld verdient door bijvoorbeeld   te profiteren van lanceringsprijzen op locaties met toekomstig potentieel. Tegen opleveringsdatum is al meermaals gebleken dat de prijzen in de omgeving al dusdanig waren gestegen dat verkoop van het goed nog voor de oplevering een flink rendement opleverde…

Sleutel-op-de-deur

noordoost rizztretto afwerking kwaliteitHoewel de appartementen van Noordoost al zeer kwalitatief worden afgewerkt heeft u als investeerder eerder nood aan een afwerking op maat van verhuur. Complete keramische bevloering van het appartement, kwalitatief schilderwerk, robuuste keuken, onderhoudsvriendelijke installaties,…

Noordoost denkt mee als verhuurder en verzorgt de passende afwerking voor de oplevering. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden op maat.

Verhuringsdienst

Noordoost kent als ontwikkelaar de troeven van het  project als geen ander. Wij begeleiden u dan ook graag in de verhuring zodat wij uw huurders ook de troeven van onze ontwikkelingen kunnen laten zien.

Deze begeleiding is maatwerk waarbij we niet exclusief werken. Inzet van makelaars, sociale media, traditionele media,… worden aangewend om voldoende kandidaat huurders te bereiken.

Bezoek ter plaatse met de kandidaat huurder begeleiden we vanzelfsprekend. Dit is de uitgelezen kans voor de kandidaat om het appartement te leren kennen, voor ons als Noordoost een ideaal moment om de kandidaat in te schatten.

Na dit plaatsbezoek screenen wij de kandidaat huurder grondig en toch met veel respect. Opmaak van huurovereenkomsten, plaatsbeschrijvingen, borgstellingen,… vormen allen onderdelen van onze verhuurservice.

 

Het investeringspakket van Noordoost biedt u als belegger een compleet product. Een product wat naadloos past binnen uw portefeuille en zorgt voor de zekerheid en diversificatie waarin traditioneel vermogensbeheer vaak geen oplossing voor heeft.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.