Rendement

In grove lijnen gaat investeren in vastgoed om twee rendementsstromen. Indirect rendement of het veiligstellen van uw vermogen en direct rendement, de maandelijkse vaste huurstroom.

Vermogen veiligstellen, indirect rendement

Het vermogen veiligstellen doet men door te investeren in stabiele en opkomende buurten. Locatie, locatie, locatie. De belangrijkste factor in het vastgoed. Noordoost investeert enkel en alleen in locaties met een duidelijke potentiele meerwaarde. Meerwaarde door de transformatie van een hele wijk, door haar centrale locatie, de goede bereikbaarheid,… Elk project is op maat van haar gebruiker en dus ideaal voor u als investeerder.

Naast de locatie vormt de kwaliteit van uw bouw een belangrijke garantie voor een langdurig rendement. Wij bij Noordoost geloven sterk in gebruik van materialen die mooier worden in de loop der jaren. Kwalitatieve producten die duurzaamheid combineren met schoonheid. Het ontwerp van onze projecten gaat verder dan een mooie gevel. Zo bekijken we elk appartement als uiteindelijk bewoner en kiezen we een passende afwerking en indeling in overleg met onze architecten.

Los van bovengenoemde argumenten staat vastgoed in België al decennialang garant voor een stabiele waardestijging.

Bovenstaande tabel maakt deze jaarlijkse waardestijging zeer duidelijk. De gemiddelde waardestijging bedroeg de afgelopen 30 jaar een sterke 5% per jaar.

Vaste huurstroom, direct rendement

Direct rendement verkrijgt u door de maandelijks inkomende kasstroom, de huur. Zekerheid over deze kasstroom zit in twee belangrijke factoren.

Kwaliteit van uw appartement

Een slim ingedeeld en mooi afgewerkt appartement trekt betere huurders aan en genereert een hogere en stabielere huurstroom. Het aantal geïnteresseerde huurders zal veel groter zijn hetgeen u, als investeerder, de mogelijkheid geeft te kunnen selecteren.

Elke ontwikkeling van Noordoost wordt ontwikkeld vanuit het standpunt van de eindgebruiker, indeling en kwaliteit zijn hierbij de leidraad.

Selectie van de huurders

Bij Noordoost bent u zeker van een mooie woonst. De selectie van uw huurders kunt u overlaten aan de eigen verhuurdienst van Noordoost. Naast een professionele marketing van uw eigendom, ook op sociale media, helpt onze verhuurdienst u verder met de bezoeken van de kandidaat huurders, een correcte screening van de huurders, de opmaak van de contracten en de bindende plaatsbeschrijving.

Kortom Noordoost is uw partner in rendabel vastgoed.

1 + 1 = 3

De combinatie van bovengenoemde rendementsstromen geeft u het totaal rendement. Een huurstroom met een opbrengst van 3,5% gecombineerd met een jaarlijkse waardevermeerdering van 5% geeft u uiteindelijk een rendement over het totaal vermogen van 8,5%.

Indien u kiest voor financiering van uw investering kunt u nog eens profiteren van de lage intrestvoet waardoor de lening werkt als hefboom voor uw rendement. Informeer vrijblijvend bij onze specialisten naar het type vastgoed dat past bij uw beleggersprofiel en krijg gratis een rendementsbereking op maat.

Noordoost heeft bijna 15 jaar ervaring met beleggingsvastgoed en weet dan ook als geen ander wat een investeerder wenst. De keuze van een investering is steeds maatwerk en krijgt meestal pas goed vorm na een vrijblijvend gesprek.

Ik ben geïnteresseerd in: