Vermogensbeheer in vastgoed

Vastgoed verdient in het beheer van uw vermogen een prominente rol. Vermogensbeheerders bieden traditioneel enkel aandelen, obligaties, fondsen of vastgoedcertificaten aan.  In aankopen van onroerend goed hebben ze immers geen expertise.

Dit terwijl direct investeren in vastgoed een hoop voordelen heeft. Uw investering is bijvoorbeeld tastbaar en niet virtueel. De laatste financiële crises heeft immers pijnlijk duidelijk gemaakt dat de waarde van een indirecte investering in vastgoed niet altijd correct gewaardeerd wordt door de deskundigen…

Investeren in tastbare stenen geeft een gerust gevoel.

Directe investering in vastgoed zorgt voor een compleet duidelijke waardering van het onderpand. De huurstroom zorgt voor een continue kasstroom, de verkoopwaarde zorgt voor de ‘koerswinst’.

De waarde van uw vastgoed is echter onderhevig aan tal van factoren. Hoe evolueert de buurt? Wat is de kwaliteit van het gebouw? Beantwoord uw onroerend goed aan de vraag van de markt?

Vastgoed vraagt aandacht, net als aandelen

Net als aandelen en obligaties vraagt ook vastgoed een goede opvolging. Deze opvolging start reeds met de evaluatie van uw huidige vastgoedportefeuille. Een spreiding van risico’s ten aanzien van locaties, een goede ‘gezondheid’ van de onderliggende gebouwen,… Allemaal factoren die van belang zijn in het beschermen van uw vermogen.

Nieuwbouw isolatie vastgoed noordoostMisschien loont het wel om vastgoed in portefeuille af te stoten en te investeren in nieuwbouw. Profiteren van nieuwe isolatienormen maar misschien ook van herfinanciering aan een lagere rentevoet.

Noordoost speelt in dit onderdeel van vermogensbeheer graag voor u een rol van betekenis. Profiteer van onze jarenlange ervaring in beleggingsvastgoed. Wij adviseren u met veel plezier vrijblijvend en kunnen samen de mogelijkheden van een nieuwe investering in kaart brengen. Wij verzorgen een sleutel-op-de-deur oplossing, ideaal voor u als belegger. Lees meer over ons investeringspakket en maak een afspraak met onze deskundigen.