Wonen à la carte

 

De penthouses van project Sleutelhof bieden voldoende ruimte om uw eigen programma van eisen te realiseren.  Een uitgelezen kans om uw eigen dromen te realiseren. Nog enkele maanden krijgt u de unieke kans om zelf indeling en afwerking te bepalen. Kosteloos. Zonder verrekking kosten interieur architect, binnenmuren of deuren.

Informeer dan ook volledig vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze verkopers. Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Stilte in project Sleutelhof dankzij Silka 

Een efficiënte akoestische isolatie is in de moderne woningbouw even onontbeerlijk als aandacht voor thermische isolatie en de totale energieprestatie van de woning. Een juiste materiaalkeuze is daarbij uiterst belangrijk.

silka sleutelhofSilka biedt op dit vlak uitmuntende prestaties. Dat is het gevolg van de hoge massa van kalkzandsteen.  Wanneer het gaat om scheidingswanden tussen wooneenheden in appartementsgebouwen, bij toepassing van volle elementen met een volumemassa van ongeveer 1800 kg/m3 , wordt aan de hoogste eisen van de NBN S 01-400-1 norm voldaan.

Dit is de reden dat wij in het ontwerp van Sleutelhof hebben gekozen voor Silka als afscherming tegen geluidshinder.

Naast de prima geluidsisolatie, heeft Silka kalkzandsteen nog een aantal typische kenmerken .  Het materiaal is :

  • massief
  • duurzaam
  • ongevoelig voor vocht en schimmel
  • onbrandbaar

Daarnaast dragen de kalkzandsteenproducten bij aan het woongenot door onder andere hun groot ademend vermogen en een goede warmteaccumulatie.  Ook het feit dat Silka het optrekken van luchtdichte muren vereenvoudigt, maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik in passiefhuis concepten.

Bron : https://www.xella.be/nl/eigenschappen_1329.php

Wat is uw rendement?

Het bepalen van het rendement van een vastgoed is niet eenvoudig. U moet rekening houden met tal van kosten en opbrengsten.

Noordoost vastgoed heeft jarenlange ervaring in de verkoop van beleggingsvastgoed. Wij willen u graag verder helpen met uw rendementsstudie.

Maak daarom volledig vrijblijven een afspraak met een van onze specialisten. Zij kunnen  aan de hand van uw beleggingsprofiel de beste investering samen met u bepalen. Alle mogelijke factoren worden in een persoonlijk gesprek overlopen zodat u gerust kunt beslissen.

Bel ons voor een afspraak of stuur een mailtje.

Hoogste punt Sleutelhof

Nu de ruwbouw van Sleutelhof haar hoogste punt heeft bereikt krijg je pas een goed beeld van het prachtig uitzicht van de penthouses.

Het zicht op het groene binnengebied en de kerktoren van ‘s-Gravenwezel is fenomenaal. Wonen onder de kerktoren en  tegelijkertijd in het groen kan op geen duidelijkere manier in beeld worden gebracht. Terrassen zijn 100% zuid georiënteerd en staan dus garant voor heerlijk licht.

Ook de contouren van elk appartement zijn nu duidelijk zichtbaar zodat een bezoek ter plaatse echt de moeite waard is.

Met nog slechts 6 appartementen beschikbaar wacht u best niet te lang meer om ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek en overtuig uzelf van de kwaliteit van dit project.

 

 

Oppervlakte van uw appartement

Klopt de aangeboden oppervlakte van uw appartement? Misschien een rare vraag maar door het ontbreken aan regelgeving in België komen we soms rare dingen tegen. Ontwikkelaars die de gang en lift meerekenen in hun vierkante meters. Of hun terras opnemen in de oppervlakte.

Enige regelgeving rond dit probleem is terug te vinden in Nederland. De norm NEN2850 geeft de krijtlijnen aan waarbinnen het oppervlak wordt berekend.

Wij hanteren voor de calculatie de in de norm opgenomen BVO, oftewel bruto vloer oppervlak. Architect Luk Vorsselmans van het gelijknamige architectenbureau LV-Architecten  bevestigd deze aanpak. Ons uitgangspunt is heel eerlijk: de buitenmuren volledig, de gemeenschappelijke muren voor de helft en onder het helend dak tot 150cm netto binnenhoogte. Geen schachten, geen terrassen of traphallen.

Voor de betrekking van de muren in de verkoopsoppervlaktes kunnen volgende ‘simpele’ argumenten duiding geven.

Buitenmuren helemaal gerekend: anders is het raam niet uw eigendom en kun je het niet wassen…

Gemene muren in het appartement half gerekend: anders is de muur niet uw eigendom en mag je geen kaders ophangen…

Het loont dus zeker de moeite om te informeren naar de gehanteerde meetmethode vooraleer u de vergelijking maakt ten aanzien van het oppervlak. Kwestie van appels met appels en peren met peren vergelijken.