Het dagelijks bestuur

De opleiding en jarenlange ervaring van de directie van Noordoost Vastgoed staan borg voor een breed scala aan kwaliteiten die nodig zijn om de soms lastige ontwikkelingsprojecten en vastgoed vraagstukken tot een goed einde te brengen. Hierbij gesteund door haar partners en externe relaties.

Ing. Pim Heijnen MRE

Na zijn studies Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg heeft Pim ervaring opgedaan in diverse aannemingsbedrijven alvorens te beginnen met ontwikkeling van winkelvastgoed. De opleiding MRE aan de universiteit van Antwerpen zorgde voor de extra bagage die nodig is voor een professionele benadering van vastgoed en meer bepaald de investeringskant van vastgoed in België. Inmiddels heeft hij meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer en ontwikkelaar.

 Fleur Rijckaert

Als juriste heeft Fleur oog voor de administratieve en juridische kant van onze onderneming. Het opvolgen en controleren van alle juridische stukken hoort tot haar domein.

Wij zien de ontwikkeling van vastgoed niet als het op elkaar leggen van stenen maar als het aan elkaar koppelen van vastgoed professionals. Het is het teamwork van deze specialisten dat telkens zorgt voor een spectaculair resultaat. Voor de bewoners en voor de investeerders.

Expert schatters

Een correcte waardering van het vastgoed wordt intern op basis van eigen deskundigheid bepaald. Een externe taxatie door een erkende deskundige geeft echter de nodige zekerheid over de cijfers. Voor onszelf, maar ook voor al onze partners.

Bedrijfsrevisor

De jaarlijkse controle van onze cijfers voorkomt discussies. De bedrijfsrevisor drukt zijn ervaren stempel op de accountantsrapportage. Resultaat zijn cijfers waarop we elkaar kunnen afrekenen.

Notaris

De notaris vult de formele kant in van elke investering. Zowel oprichting van de project vennootschap, aankoop van het vastgoed maar ook de controle op storting van kapitaal. Een gerust gevoel.

Accountant

De dagdagelijkse opvolging van de boekhouding. Het beschikken over correcte cijfers op elk moment om de koers te bepalen. Essentieel voor elke ondernemer.

Private banking

In samenspraak met uw private banker werken we een voorstel uit. Inzet van een aandelenportefuille als onderpand voor de investering kan tot de mogelijkheden horen. Maatwerk waaraan we graag meewerken.

Bouwteam

Per project kiezen we onze partners om de bouw te realiseren. Selectie van architect, ingenieur, aannemer,… gebeurt telkens op basis van ervaring, kwaliteit en prijsniveau.

Makelaar       

Een goede makelaar kent zijn markt. Projecten, kopers, huurders,… Zijn band met de directe omgeving is van groot belang in het slagen van onze projecten. Wij werken dan ook telkens graag samen met deze professionals.

Dit is wie we zijn, waar we voor staan en waardoor we dagelijks met veel plezier aan de slag gaan. Kennismaken? Daar staan we altijd voor open.

    Ik ben geïnteresseerd in: