Het team

Het team van Noordoost Vastgoed bestaat uit jonge en ondernemende mensen die energie krijgen van een uitdaging. Pim Heijnen en Fleur Rijckaert vormen samen de directie.  Beiden hebben hun sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van tal van projecten.

Ing. Pim Heijnen MRE

Na zijn studies Bouwtechnische Bedrijfskunde in Tilburg heeft Pim Heijnen ervaring opgedaan in diverse aannemingsbedrijven alvorens te beginnen met ontwikkeling van winkelvastgoed. De opleiding MRE aan de universiteit van Antwerpen zorgde voor de extra bagage die nodig is voor een professionele benadering van vastgoed en meer bepaald de investeringskant van vastgoed in België. Inmiddels heeft hij meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer en ontwikkelaar.

 Fleur Rijckaert

Als juriste heeft Fleur Rijckaert oog voor de administratieve en juridische kant van onze onderneming. Het opvolgen en controleren van alle juridische stukken hoort tot haar domein.

 

Dit is  wie we zijn, waar we voor staan en waardoor we dagelijks fluitend aan de slag gaan. Kennismaken? Daar staan we altijd voor open.

BewarenBewaren

BewarenBewaren