Private equity

Deelname in onze projecten gebeurt in de vorm van participatie in aandelen. U zit mee op de eerste rij. Wij doen het werk, u houdt een vinger aan de pols. Samen delen we de winst.

Zekerheid met stenen als onderpand

Voor elk project richten we een nieuwe besloten vennootschap op. Eén project per vennootschap waardoor geen vermening optreedt met andere projecten. Als aandeelhouder loopt u dan ook geen ander risico dan het projectrisico waarin u hebt geinvesteerd. Het onroerend goed als actief op de balans zorgt voor de nodige zekerheid.

Rendement van meer dan 40%

U profiteert mee van het totale rendement binnen de vennootschap. Noordoost neemt de leiding over het volledige ontwikkelingstraject.

Private Equity. Investeren in vastgoed met Noordoost op basis van cijfers
Cijfers, de basis voor uw beslissing

Dit rendement optimaliseren we door de inzet van bankfinanciering. Deze is relatief goedkoop en zorgt voor een sterk hefboomeffect op het eigen vermogen. Uw vermogen. Een rendement van 10% op de totale investering geeft dan al snel een opbrengst van 40% op uw investering.

Transparant van A tot Z

Elke investering in een project wordt samen met u uitgebreid besproken. Informatie is immers essentieel om een correcte beslissing te maken. Onze notaris en accountant staan u vervolgens bij om de investering formeel af te ronden.

We bezorgen u graag een voorstel. Laat uw gegevens hier achter en we nemen contact met u op om eventuele samenwerking te bespreken.

    Ik ben geïnteresseerd in: