Rizztretto, Antwerpen

Project Rizztretto werd door ons ontworpen om een duidelijke meerwaarde te bieden aan de uiteindelijke koper. Dit zorgde er dan ook voor dat de gehele ontwikkeling in één blok is gekocht door een verstandige investeerder.

Onderstaand nog eens de highlights van dit investeringspand.

ONTWERP MET HART EN ZIEL, MAAR OOK GEZOND VERSTAND

Het compacte ontwerp van Rizztretto heeft voor u als eigenaar enkel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de beperkte onderhoudskosten van de gemene delen, maar ook het gunstig effect op de het energieverbruik.

RIZZTRETTO APPARTEMENT TE KOOP

De afvalberging en fietsenstalling zijn beiden terug te vinden op het gelijkvloers en makkelijk ontsloten via het binnengebied. Dit alles maakt uw appartement niet alleen tot een heerlijke woning, maar ook een verstandige investering.

LOCATIE MET TOEKOMST, INVESTERING MET MEERWAARDE

Antwerpen-Dam heeft de laatste jaren een heuse metamorphose ondergaan. 

De opwaardering van deze wijk werd ingezet door de Stad Antwerpen met de aanleg van Park Spoor Noord, de groene long van Antwerpen waar het bruist van activiteiten.

Park spoor Noord bruist, letterlijk en figuurlijk !

Met de recente aanleg van het ijzerenlaankanaal krijgt deze buurt terug haar verbinding met de haven. Antwerpen-Dam is een oase van rust aan de rand ven een bruisende stad…

De komst van de Artesis Hogeschool naar de locatie bij het park zorgt voor nog meer dynamiek. De universiteit ligt niet veel verder. Allebei hebben ze hun campus op minder dan 1,5 km van Rizztretto.

Kortom een een heerlijke rustige locatie om te studeren niet te ver van de leslokalen. Nooit meer een reden om te laat te komen…

VANUIT RIZZTRETTO ZO NAAR DE RING, OF OP DE FIETS NAAR HET CENTRUM

De fiets krijgt in de stad steeds meer ruimte. Project Rizztretto ligt aan de Fietsostrade, een snelle fietsverbinding die het gebruik van de fiets een volwaardig alternatief maakt op het gebruik van de auto.

Antwerpen bereikbaar per fiets

Via park Spoor Noord en de fietsbrug is het centrum van Antwerpen op minuten te bereiken. Wij bieden u gratis fietsplaatsen aan bij aankoop van uw appartement. Fietsenstalling op de begane grond die makkelijk en veilig te bereiken is via uw appartement of langs het binnengebied aan de achterzijde.

De Bredastraat zelf is per auto via de nieuw aangelegde Ijzerenlaan goed ontsloten. De nieuwe aansluiting op de Singel zorgt voor een vlotte doorstroom naar de ring.

PRIJZEN VAN GISTEREN OP DE LOCATIE VAN MORGEN

De locatie van Rizztretto in het hart van Antwerpen-Dam zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. De laatste jaren is deze buurt volop in ontwikkeling en kent zeer beperkte leegstand. Investering van de Stad Antwerpen in aanleg van parken, kanalen, wegen en fietspaden staat borg voor een verdere opleving. Niet alleen zorgt dit voor voldoende vraag bij verkoop, ook de verhuurmarkt is zeer sterk. Op die manier bent u verzekerd van direct en indirect rendement.

Zeker op vlak van residentiele nieuwbouw is leegstand zeer beperkt. De voordelen van nieuwbouw zijn dan ook legio. Denk in eerste instantie aan de garanties die de aannemer u verstrekt, het ontbreken van grote onderhoudswerken en de voordelen ten aanzien van de energiezuinigheid.

RIZZTRETTO, COMPLEET EN KWALITATIEF AFGEWERKT

Het compacte ontwerp van Rizztretto heeft voor u als eigenaar enkel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de beperkte onderhoudskosten van de gemene delen. Maar ook het gunstig effect op de het energieverbruik. Een compacte bouw kent immers een beperkte buitenschil en dus minder warmteverlies…

De inpandige terrassen zorgen dan weer voor een beperkte opwarming hetgeen uw appartement ook in de zomer heerlijk bewoonbaar maakt.

Ontwerp in pakhuisstijl

Bij de keuze van de materialen houden we rekening met het onderhoud. Of liever, het uitblijven van het onderhoud. Voor de gevel gebruiken we materialen die mooier worden met de jaren. Baksteen van Wienerberger en aluminium brons schrijnwerk van Reynaers.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren