Sleutelhof, ‘s-Gravenwezel

Sleutelhof is wonen in het groen en toch onder de kerktoren.

ARCHITECTUUR

De gekozen architectuur houdt langs de ene kant rekening met de historische bebouwing maar omvat tegelijkertijd de laatste technieken. Dit zorgt voor een hedendaags woonbeleving in een historische verpakking.

Ontwerp op maat van het dorp

De inplanting van dit project zorgt ervoor dat alle terrassen baden in het zonlicht. Als een van de weinige nieuwbouw projecten in ’s-Gravenwezel heeft u middag- én avondzon.

KERKSTRAAT ‘S-GRAVENWEZEL

Een totaal van 14 appartementen met telkens ruime tuin of terrassen op het zuiden. U geniet een hele dag van de zon en het groen binnengebied.

Zuid georiënteerd, genieten van de zon

Ondergronds biedt Sleutelhof een ruime parkeerkelder met alle faciliteiten. De ruime afval- en fietsenberging zijn uniek voor dit project.

EIKENLEI ‘S-GRAVENWEZEL

Achter de moderne gevel schuilen 6 appartementen met ruime terrassen op het oosten. Met middag- en avondzon. Ook de Eikenlei komt uit op de parkeerkelder met alle voorzieningen.

INVESTEREN IN SLEUTELHOF

De locatie van Sleutelhof in het hart van ’s-Gravenwezel zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. Al vele generaties is dit dorp immers een aantrekkingspool voor iedereen die de drukke stad wil ontvluchten.

Appartementen in een zee van licht en ruimte

Niet alleen zorgt dit voor voldoende vraag bij verkoop, ook de verhuurmarkt is zeer sterk. Op die manier bent u verzekerd van direct en indirect rendement. Zeker op vlak van residentiele nieuwbouw is leegstand zeer beperkt.

BOUWEN IN VERTROUWEN

Building & partners, Beringen

De uitvoering van de werken gebeurt door Building & Partners uit Beringen, een algemeen aannemer met ruime ervaring in deze sector. Klasse 6 binnen de erkenning D. Oftewel een sterke partner die als bouwheer u de garantie volgens de wet Breyne biedt.

De aannemer biedt u bescherming onder de wet Breyne. Een uitgebreide bescherming die de aannemer verplicht tot onder andere de opleveringen, een verplicht te stellen waarborg en strenge aansprakelijkheidsregels (10-jarige aansprakelijkheid). Deze wet verwacht ook van de notaris en architect een bijzondere tussenkomst en controle.

LV Architecten, Wuustwezel

LV Architecten is met bijna 30 medewerkers een professional op vlak van realisatie meergezins-woningen.

Door te luisteren naar de bewoners heeft het bureau ervaring opgebouwd die zich laat vertalen in kwalitatieve ontwikkelingen.

Securum

De introductie van een klantenbegeleider bij nieuwbouwprojecten betekent een extra dimensie en meerwaarde voor u als koper; de klantenbegeleider geeft een persoonlijke toets aan het project en biedt de aannemer tegelijk de vrijheid om zich enkel te moeten focussen op de uitvoering van kant-en-klare uitvoeringsplannen. Securum is hierin onze specialist met jarenlange ervaring.

 

Geïnteresseerd? Laat uw gegevens hier achter en wij bezorgen u verdere informatie.