Sleutelhof, ‘s-Gravenwezel

Sleutelhof is wonen in het groen en toch onder de kerktoren. Prachtig wonen in de parel der voorkomen, ‘s-Gravenwezel. Hier vindt u nog de rust en het groen. Alles op een kwartier van Antwerpen.

SLEUTELHOF, DE ARCHITECTUUR VAN WELEER MET DE MATERIALEN VAN VANDAAG AAN PRIJZEN VANAF 298.000 EXCLUSIEF KOSTEN

De gekozen architectuur houdt langs de ene kant rekening met de historische bebouwing maar omvat tegelijkertijd de laatste technieken. Dit zorgt voor een hedendaags woonbeleving in een historische verpakking.

De inplanting van dit project zorgt ervoor dat alle terrassen baden in het zonlicht. Als een van de weinige nieuwbouw projecten in ’s-Gravenwezel heeft u middag- én avondzon.

Een totaal van 14 appartementen met telkens ruime tuin of terrassen op het zuiden. U geniet een hele dag van de zon en het groen binnengebied.

zuid terrassen sleutelhof

Ondergronds biedt Sleutelhof een ruime parkeerkelder met alle faciliteiten. De ruime afval- en fietsenberging zijn uniek voor dit project.

Achter de moderne gevel schuilen 6 appartementen met ruime terrassen op het oosten. Met middag- en avondzon. Ook de Eikenlei komt uit op de parkeerkelder met alle voorzieningen.

UW DROOMAPPARTEMENT

Nog enkele maanden krijgt u de unieke kans om zelf uw afwerking te bepalen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde showrooms als Vasco, Desco en Azuleo. Laat u adviseren door experts en realiseer uw droom.

Graag willen we samen met u zelfs kijken naar eventuele aanpassing van het interieur. De appartementen zijn ruim genoeg om samen met de architect een indeling te maken die past bij uw levensstijl, ook als u minder mobiel bent. Het ideaal alternatief voor de dure assistentiewoningen…

Informeer dan ook volledig vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze verkopers. Waarom zou u immers kiezen voor standaard…

WIE DROOMT ER NIET VAN WONEN ONDER DE KERKTOREN, IN HET GROEN?

De locatie van Sleutelhof in het hart van ’s-Gravenwezel zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. Al vele generaties is dit dorp immers een aantrekkingspool voor iedereen die de drukke stad wil ontvluchten.

Sleutelhof ruimte licht

Niet alleen zorgt dit voor voldoende vraag bij verkoop, ook de verhuurmarkt is zeer sterk. Op die manier bent u verzekerd van direct en indirect rendement. Zeker op vlak van residentiele nieuwbouw is leegstand zeer beperkt.

BOUWEN IN VERTRWOUWEN, VOLGENS AFSPRAAK EN MET LIEFDE VOOR HET VAK

De uitvoering van de werken gebeurt door Building & Partners uit Beringen, een algemeen aannemer met ruime ervaring in deze sector. Klasse 6 binnen de erkenning D. Oftewel een sterke partner die als bouwheer u de garantie volgens de wet Breyne biedt.

De aannemer biedt u bescherming onder de wet Breyne. Een uitgebreide bescherming die de aannemer verplicht tot onder andere de opleveringen, een verplicht te stellen waarborg en strenge aansprakelijkheidsregels (10-jarige aansprakelijkheid). Deze wet verwacht ook van de notaris en architect een bijzondere tussenkomst en controle.

 

Geïnteresseerd? Laat uw gegevens hier achter en wij bezorgen u verdere informatie.

Ik ben geïnteresseerd als...
BewonerInvesteerder

BewarenBewaren

BewarenBewaren