’t Zand, Schoten

Heerlijk genieten in een bruisende stad aan prijzen vanaf 185.000 euro exclusief kosten

Het winkelhart van Schoten, de Paalstraat, biedt een compleet aanbod van gezellige winkels. Het centrum is autoluw en vormt daardoor een écht  centrum. De wekelijkse markt op zaterdag trekt dan weer mensen uit de hele omgeving.

Schoten voelt aan als een echte stad met de gezelligheid van een dorp.

En toch is Schoten een groene gemeente. Het centrum wordt omzoomd door de natuur. Je hoeft niet ver te wandelen of te fietsen om je ‘op de buiten’ te voelen. Het park Vordenstein is een echte trekpleister voor de liefhebber van flora en fauna.

nieuwbouw appartementen schoten
Residentie ’t Zand ligt in het hart van deze prachtige stad. Op wandelafstand van alle activiteiten en toch kalm gelegen aan de Zandstappenstraat. Een rustige éénrichtingstraat waar enkel bestemmingsverkeer komt. Ideaal om te wonen.

Groen wonen en toch overal dichtbij. Antwerpen op boogscheut afstand. De antwerpse ring, de E19 en de E313 onmiddellijk bereikbaar. Schoten is ideaal ontsloten om snel op je bestemming te zijn.

Heerlijk genieten van de zon met zuid georiënteerde terrassen

Het compacte ontwerp van ‘t Zand heeft voor u als eigenaar enkel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de beperkte onderhoudskosten van de gemene delen. Maar ook het gunstig effect op de het energieverbruik. Een compacte bouw kent immers een beperkte buitenschil en dus minder warmteverlies…

Wonen Schoten Appartementen

Bij de keuze van de materialen houden we rekening met het onderhoud. Of liever, het uitblijven van het onderhoud. Voor de gevel gebruiken we materialen die mooier worden met de jaren. Baksteen van Wienerberger en aluminium brons schrijnwerk van Reynaers.

De hydraulische autolift zorgt ervoor dat u snel en veilig uw auto of fiets in de parkeerkelder kan onderbrengen. Gebruik van de laatste technieken zorgen voor een geruisloze werking.

De afwerking van de appartementen is compleet. Volledig voorzien van vloeren, een prachtige maatwerk keuken, kwalitatief sanitair,… Vergelijk en overtuig uzelf van de kwaliteit van ’t Zand.

Dit alles maakt uw appartement niet alleen tot een heerlijke woning, maar ook een verstandige investering.

Bouwen volgens de modernste eisen

Niet alleen passen we in project ‘t Zand de  verplichtingen toe om het energieverbruik van uw appartement te beperken en wordt de laatste wetgeving ten aanzien van isolatie toegepast. Hiervoor werken we bijvoorbeeld met energiezuinige gas condesatieketels en zo behalen we het performante E50 energiepeil.

'zand zandstappenstraat Schoten

Ook werken we met de meest recente ventilatie-eisen die een goede binnenluchtkwaliteit en een gezonde woning garanderen.

Energiezuinig bouwen heeft voordelen voor het milieu en voor u:

  • een lagere energiefactuur,
  • meer wooncomfort, én
  • uw woning is meer waard op de verkoop- of verhuurmarkt.

Het is belangrijk om nu te investeren in een energiezuinige woning. Als u dat niet doet, kunt u die fout later niet of nog moeilijk rechtzetten. Mis uw kans niet en investeer in het begin. Zo vermijdt u dat u tientallen jaren vastzit aan een te hoge energiefactuur.

Toegankelijkheid, ook als u minder goed te been bent

Jarenlang was het de standaard om te bouwen voor de gemiddelde mens, met andere woorden voor de gezonde, fitte, gebruiker. In samenwerking met ATO, het adviesbureau voor toegankelijke omgeving, hebben wij een gebouw ontworpen voor iedereen. Dit heeft belangrijke voordelen. Ook als de behoefte van de bewoners in de loop der jaren veranderen.

Investeren in vastgoed is verstandig

De laatste crisis heeft aangetoond hoe volatiel de beleggingsmarkt wel niet is. Op dit moment staan de aandelen weer op recordhoogtes hetgeen mogelijk weer kan wijzen op een enorme zeepbel. Beleggers die de laatste decennia een deel van hun vermogen hebben geinvesteerd in vastgoed hebben de voordelen geplukt van de stabiele Belgische vastgoedmarkt. Niet alleen is verkoopwaarde jaar op jaar stabiel stijgend, ook het huurpotentieel is sterk inflatiebestendig door de indexering.

appartement schoten

De locatie van ‘t Zand in de het hart van Schoten zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. Schoten om haar dorpse karakter te behouden nieuwbouw van appartementen zeer beperkt toegelaten. Dit zorgt dit voor gestegen vraag bij verkoop, maar ook bij verhuur. U bent dan ook verzekerd van direct en indirect rendement.

Zeker op vlak van residentiele nieuwbouw is leegstand zeer beperkt. De voordelen van nieuwbouw zijn dan ook legio. Denk in eerste instantie aan de garanties die de aannemer u verstrekt, het ontbreken van grote onderhoudswerken en de voordelen ten aanzien van de energiezuinigheid.

Geïnteresseerd? Laat uw gegevens hier achter en wij bezorgen u verdere informatie.

Ik ben geïnteresseerd als...
BewonerInvesteerder

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren