Referenties met rendement

Noordoost ontwikkelt al sinds 2003 investeringsvastgoed, totaal inmiddels meer dan 50 miljoen euro. Tientallen projecten waarvan onderstaand een kleine selectie.

Zara – Mechelen

Deze investering start bij de aankoop van een voormalig bankgebouw aan de Bruul te Mechelen. De locatie centraal in de hoofdwinkelstraat was ideaal. Het pand was echter totaal ongeschikt voor gebruik als winkelpand. Jammer want Zara was op deze locatie op zoek naar een winkelpand…

Zara, Mechelen

Na overleg met diverse overheden werd het vergunningstraject opgestart. De komst van Zara als voorname trekker in deze winkelstraat werd door iedereen erkend. In samenspraak met alle betrokken diensten hebben we een passend project ingediend en vergund gekregen.

Met Zara als huurder kreeg het pand een serieuze meerwaarde. De SPV waarin de investering plaatsvond werd vervolgens in zijn geheel verkocht aan een eind investeerder.

Sleutelhof – ’s Gravenwezel

Deze residentiele ontwikkeling begon met een projectgrond centraal in ’s-Gravenwezel. De grond werd aangekocht waarna het vergunningstraject werd opgestart. In overleg met de diverse instanties werd in een aantal ontwerpen gewerkt naar een definitieve invulling. Dit resulteerde in een vergunning voor 21 woongelegenheden.

Sleutelhof, ‘s-Gravenwezel

De aannemer kreeg in dit dossier recht van opstal en vulde zo de rol van bouwheer in hetgeen het aannemingsrisico voor de investeerders aanzienlijk beperkte.

In samenwerking met lokale makelaars werd het project snel doorverkocht aan een mix van investeerders en eindgebruikers.

Botermarkt – Diest

Diest – Winkel en appartementen

Diest is een kleine stad met een prachtig historisch centrum. De handelstraat heeft een belangrijke aantrekkingskracht voor een groot verzorginsggebied. Investering in winkelvastgoed was enkele jaren geleden dan ook zeer winstgevend.

Het totale project groeide in een aantal aankopen uit tot een straatbreedte van bijna 20 meter. Uiteindelijk werden hier 3 winkels en bovengelegen appartementen vergund welke in delen werden verkocht aan eindbeleggers.

Rizztretto – Antwerpen

De wijk Dam aan de rand van Antwerpen staat de laatste jaren behoorlijk in de steigers. Tal van ontwikkelingen hebben de buurt een enorme impuls gegeven.

RIZZTRETTO APPARTEMENT TE KOOP
Rizztretto, Antwerpen-Dam

Wij konden onze hand leggen op een voormalige gereedschappen winkel. Een beperkte grondoppervlakte met een mooie straatbreedte. De naastgelegen ontwikkeling bood ons enige zekerheid over potentieel bouwvolume.

Uiteindelijk kregen we vergunning voor 17 appartementen. Tijdens de verkooppresentatie van het project werd het in zijn geheel verkocht aan een investeerder.