Vastgoed en rendement

In grove lijnen gaat investeren in vastgoed om twee rendementsstromen. 

In eerste instantie het direct rendement. De opbrengst van de maandelijkse huurstroom. Deze regelmatige uitkering van inkomen is voor veel beleggers reden om te investeren in vastgoed.

Type, kwaliteit en beheer van uw vastgoed bepalen dit rendement. Een full time job waar deskundigheid het verschil maakt.

Op de tweede plaats komt het indirect rendement. Het verschil tussen investering en verkoop. Veel beleggers kennen dit indirect rendement voornamelijk door de waardestijging van hun goed. Vastgoed kent in Belgie al decennia lang een stabiele waardestijging.

Afgelopen 30 jaar bedroeg de jaarlijkse waardestijging zowat 5%. Tel dit op bij uw direct rendement en u begrijpt dat investeren in onroerend goed op lange termijn loont.

Ontwikkelaars creëeren indirect rendement echter op korte termijn. De winst komt ook uit de verkoop maar de meerwaarde wordt gemaakt door een slimme ontwikkeling van de bouwgrond.

Per project brengen wij beide rendementsstromen in kaart. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en lopende projecten. Bel ons of laat uw gegevens hier achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

    Ik ben geïnteresseerd in: