Visie op investeren

De behoefte aan kwalitatieve en betaalbare woningen is en blijft sterk. Dat is de reden waarom wij onze focus leggen op residentiele projectontwikkeling. Geen enkele andere vastgoedsector kent zo’n stabiele groei van afnemers.

Noordoost selecteert haar residentiele projecten aan de hand van enkele principes die aan de basis staan van een gezonde verhouding tussen risico en rendement.

Locatie           

Wij geloven sterk in residentiele projecten aan de rand van onze Vlaamse steden. Wonen in de omgeving van je werk, recreatie en winkels is een belangrijk koopargument. De kostprijs van verplaatsing zal immers een grote rol spelen in de keuze van woonst.

Nieuwbouw   

Nieuwbouw heeft onze voorkeur aangezien woningen van vandaag voldoen aan de strengste eisen op vlak van duurzaamheid. Voordelen ten aanzien van energieverbruik spelen een belangrijke rol voor kandidaat kopers en huurders.

noordoost rizztretto afwerking kwaliteit
Bouwen op maat van huidige huishoudens

Compact        

Gezinnen zijn vandaag de dag anders samengesteld dan 10 of 20 jaar geleden. Huishoudens bestaan steeds meer uit 1 of 2 personen. Onze focus ligt dan ook op compacte appartementen.

Duurzaam      

Onze levenswijze heeft een belangrijke impact op onze planeet. Vaak kunnen we met intelligente oplossingen een enorme impact hebben. Denk bijvoorbeeld aan inzet van isolatiemateriaal en de besparing op het verbruik van brandstoffen.

Wilt u weten welke projecten wij op het oog hebben?

Bel ons of laat uw gegevens hier achter dan nemen wij contact met u op.

    Ik ben geïnteresseerd in: